NK G-Klasse 2019

Al een jaar eerder begonnen de spanningen te komen en in 2018 kregen wij akkoord om het NK G-Klasse te mogen organiseren. Stichting November 81 nam de verantwoordelijkheid van het financiële gedeelte en het regelen kon beginnen. Al heel snel gingen onze gedachtes alle kanten op en kwamen de creatieve ideeën al vrij snel boven drijven. Thema Glitter and Glamour. Volledig met mega kristallen kroonluchter en organza doeken aan het plafond, glitter tafelkleden, goud en zilveren accenten en ingespoten zilveren takken kon het feest niet meer mislopen. Hoe magisch om dit hele feest te mogen organiseren en natuurlijk in samenwerking met de SDN en de Basiliek, die zo vrij waren om ons los te laten wanneer wij bezig waren in de zaal. Met alle hulp en sponsoring hebben wij een prachtige wedstrijd vorm kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *